Thursday, 26 June 2014

cause i love her too much

assalamualaikum readers:)

HER??

"why her??"
"cause she's de special one laa"

pasal spe yg aku tgh cakap ni senanya..pasangan lesbian kah??HAHAHAMBAR..k k tak..it is actually about my belated friend, Alia Nabilah Binti Kamaruddin:):):)
seorang kawan yang aku sangat sayang,yang aku sangat respect and yang aku sangat kasih dh pergi tinggalkan aku...even dh hampir setahun..tapi dia tetap dalam hati and fikiran aku... banyak benda yang kitorang dah kongsi..even kitorang kenal just tiga tahun..but she is the best buddy i ever had..

rindu...rindu yang teramat sangat...pernah tak rasa??hilang tempat meluahkan perasaan,hilang punching bag,hilang bahu untuk menangis...pedih...sangat pedih..masa aku dapat tahu dia dah takdek setitik air mata pun tak keluar..sebab aku tak caye..aku tak blh terima berita tu..tapi bila ramai kawan msj aku suruh aku uat...baru aku sedar yang Allah dah ambik balik hak Dia yang Dia dah pinjamkan kat aku...luluh jantung bila fikir yang aku takkan dapat tgk senyuman dia dengar gelak tawa dia...sedihnya Tuhan je tahu..tapi aku tak mampu nak buat pape...hanya mampu menangis n menangis n menangis

DULU, kitorang prnah janji nak bukak rumah anak yatim sama2:):)dah siap bubuh nama lagi untuk rumah anak yatim tu...tapi cita-cita tu sekarang dah tergalas dek bahu aku sorang...readers, doakan aku mampu teruskan impian arwah yee..even dia dah takdek tapi semangat dia tetap wujud dalam diri aku:):)


alia, if u were here,syiera nak alia tahu...i love you sooo much...syiera tak penah expect yang alia akan tinggalkan syiera cepat sangat..syiera rindu alia..rindu nak tdo atas katil alia...selongkar loker alia...curi makanan alia barang alia semua...rindu nak hug alia, cium pipi alia..hikkkkss...syiera rindu semua kenangan dengan alia...tag nama syiera pun alia yang simpan..harap ada di tempat yang baik ye:):):)i love you i miss you<3

semoga roh alia dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang yang beriman:):)

                                                       last picture dgn arwah:):):)

*al-Fatihah untuk arwah alia

No comments:

Post a Comment