Thursday, 14 August 2014

ex lincoln student:(

assalamualaikum and hi semua...

so yeahhh...as stated above aku skrg dah pun menarik diri dari lincoln university college...atas alasan mendapat tawaran dalam bidang pergigian jugak...tapi di ukm..

so now mesti la nak cte pengalaman kat lincoln kan...seriesly lincoln sangat lah seronok..tak tipu...dari part orientasi sampai la ke kelas...semua menggembirakan hati..masa orientasi tu banyak gak program dibuat..ada kena susun daun terup jadi bangunan...ada main explorace...macam2...semua happening...tpi serius memenatkan... sakit kaki tu mmg benda paling asas la...semua student akan mengalami masalah tu..aku smpai tahap jalan bongkok sebab sakit kaki...tapi seminggu tu je nak rasa keseronokan tu semua..hbis je seminggu dah mula kelas yang sngat lah packed..

kelas pun seronok gak sebenarnya..lecturers kat situ semua motherly and fatherly..so caring and so loving...banyak gila nasihat kitorang...mmg bestla...tpi kekadang tu ada gak part mengantuk tu...tahan je la mata yang makin memberat tu...masa aku ada tu kelas start pukul 10 sampai pkul 3/4 camtu..tpi jadual dia akan bertukar tiap minggu...so skrg tak taw pulak cemana

part facilities pulak..ok yang ni paling best...sebab dia is that aku dpat duduk condo dkt dgn one utama..haaa...hbis je orientasi tu, weekendnya tu terus gerak g one utama jalan kaki...mmg heaven je rasa...dgn umah tu full furnished nyaaa..mmg feel feel cam umah org bujang la kann..tapi part yg perit dia nak kena tunggu van hari2 nk p kolej...jarak umah ngn kolej pulak dlm stgh jam perjalanan...so mmg bersempit sikit la dalam van tu..tapi benda tu la yg jdi sweet memory bagi aku...

pedih hati nak tinggalkan lincoln...dgn kawan2 yg sangat happening..lect yg baik2...facilities yg superb...everything is just too lovely to be memories for myself..tapi dets life...wherever i go there will be many bittersweet memories created tpi life must go on...tengs lincoln for teaching me how to make friends and how to adapt with future doctor's life...i will never forget you:):):)





No comments:

Post a Comment